~ Zonja Z ~

Mik

(shënimi i fundit i Zonjës Z)

 

Sonte dua një shok afër vetes.

Një që nuk më gjykon.

Një që nuk më bombardon me një milion pyetje.

Një, të cilit pa frikë mund t’ia hap zemrën dhe t’ia tregoj të gjitha.

A ka më shokë të tillë?

Tregomë!

Më duhet vetëm një.