Lettera a un amico italiano dal Kosovo

Libri Lettera a un amico italiano dal Kosovo është botuar nga Rizzoli (Corriere dela Sera) në vitin 1999. Libri është një rrëfim personal për përjetimt para dhe gjatë luftës në Kosovë.

Sipas statistikave zyrtare ky libër është botuar dhe ribotuar nga 15000 kopje. Duhet cekur se Rizzoli RCS është botuesi më i madh në Itali dhe një nga dhjetë botuesit më të mëdhenj në botë.

 

Botime Rizzoli Libri, Itali, 1999

Numri i faqeve 196

Botimi i parë: ISBN-10: 8817862436

Botimi i dytë: ISBN-13:  9788817862431

 

Për katalogimin zyrtar në bibliotekën universitare të Italisë shih

https://www.unilibro.it/libro/rexhaj-albatros/lettera-a-un-amico-italiano-dal-kosovo/9788817862431