Rebelimi i Lúlus

Ky ditar i drejtohet Lúlus, pjesës më të fisme të njeriut, dhe në të shpaloset një botëkuptim i ndryshëm e i ri, si reagim ndaj kohëve të vështira që po kalojmë. Duke u nisur gjithnjë nga përjetimi i tij i problematikave apo situatave të ndryshme, autori i jep zë ndjenjës, duke zgjedhur më të thjeshtën dhe njëherazi më të vështirën prej udhëve për të komunikuar me publikun.

 

Botime PEGI, 2015

numri i faqeve: 184

ISBN: 978-9928-200-32-7

Për të gjithë ata që do të dëshironin ta kenë një kopje libri mund të porositet këtu 

https://bukinist.al/en/oferta-50/1237-rebelimi-i-luluse.html