Kthimi

 “Kthimi” është një zbërthim artistik i asaj që fare lehtë mund të cilësohet si një anatomi shqiptare e dashurisë.

Një rrëfim krejtësisht i ri, por që jep përgjigje në të gjitha ato pyetje që ngelën pa u trajtuar te “Zonja Z”.

Ky libër  përbëhet nga dy pjesë të titulluar ‘’Qyteti B’’ dhe ‘’Kthimi’’. Gjithçka zhvillohet në një takim me lexuesit dhe pyetjet e tyre dhe përgjigjet e shkrimtarit bëjnë që të shënjojnë pikë të veçanta të jetës së gjithsecilit.

Libri ‘’Kthimi’’ konsiderohet nga autori si libri më personal i tij, por nuk është një libër autobiografik.

“KTHIMI” është botuar nga “Pema”, në vitin 2018.

Për të gjithë ata që do të dëshironin ta kenë një kopje libri mund të porositet këtu

 

Botimet PEMA, 2018

numri i faqeve: 184

ISBN: 9789951721578

 

Për të gjithë ata që do të dëshironin ta kenë një kopje libri mund të porositet këtu 

https://bukinist.al/en/oferta-20/9699-kthimi.html