Bombë në Beograd

Një armë e shkatërrimit në masë ka nisur rrugëtimin drejt Beogradit. Nëse bomba shpërthen, kjo do të shënojë fillimin e Luftës së Tretë Botërore.

“Bombë në Beograd” është një rrëfim i zhanrit thriller, i shkruar në stilin e prozës filmike, plot aksion, ankth dhe intriga. Në sfond të të gjithë kësaj është dashuria në mes dy heronjve kryesorë. Një dashuri e pamundur, e përshkruar me shumë ndjenja dhe pak fjalë.

Fillimisht i botuar në Prizren, në vitin 1998 dhe më pas i ribotuar nga “Dudaj”, në vitin 2012 dhe Pegi në vitin 2015.

 

Botime Pegi, 2015

numri i faqeve: 234

ISBN: 978-9928-175-81-6

 

Për të gjithë ata që do të dëshironin ta kenë një kopje libri mund të porositet këtu  

https://bukinist.al/en/oferta-50/1221-bombe-ne-beograd.html