~ Edith ~

Nga ditari virtual i një shkrimtari (9)

Njerëzit thonë se e çmojnë thjeshtësinë, por e vërteta është se këto janë vetëm fjalë. Njeriu i thjeshtë është i sinqertë. I shpalos ndjenjat ashtu si i ndien, nuk i merr gjërat si një lojë dhe as nuk bën lajka apo gjëra tjera të rrejshme. Dhe të gjithë e dimë se njeriu i sinqertë gjithnjë shkelet dhe nuk vlerësohet.

NGA DITARI VIRTUAL I NJË SHKRIMTARI