Edith

Edith" është një prozë e thukët refleksive dhe poetike, ku rrëfimi ngërthehet me meditime filozofike për njohjen e vetes, të dashurisë dhe të botës përreth. Një himn për dashurinë, por edhe të gjithë marrëzinë e bukur që e ndjek atë hap pas hapi.

"Edith" është cilësuar si libër kult i brezit që e sheh veten në një kryqëzim të përhershëm.

 

Botime DUDAJ, 2013

numri i faqeve: 260

ISBN: 978-99943-0-338-0

 

Për të gjithë ata që do të dëshironin ta kenë një kopje libri mund të porositet këtu  

https://bukinist.al/en/tregim-novele/5009-edith.html