~ Edith ~

Nga ditari virtual i një shkrimtari (3)

Një dhembje gjithmonë e hidhur dhe përherë e pranishme.
Një mërzi që të shtyn të bësh gjithfarë gjërash.
Nyja e të gjithë zbrazëtisë.
Kuptimi që mungon.
Shushurima e pranisë tënde.
E vetmja ndjesi që kurrë nuk mund të shkulet nga shpirti im.

— NGA DITARI VIRTUAL I NJË SHKRIMTARI