~ Zonja Z ~

Simfonia e mesnatës

(mesazh për Zonjën Z)

 

Ç’ nuk do të jepja që sonte të isha afër teje. Të të mësoja artin e fjalëve të pakta.

Të të bindja se fuqia e pasionit nuk shpërthen nga epshi i vrazhdë, por rrjedh nga përkushtimi.

Çfarë nuk do të jepja që sonte të isha afër teje dhe të të mësoja notat e muzikës së shpirtrave rebelë.

Me simfoninë e mesnatës të të udhëheq deri në kulmin e ekstazës.

Dhe përsëri, përsëri, përsëri…