~ Zonja Z ~

Kufiri

(mesazh për Zonjën Z)

 

Sa i hollë është kufiri mes urrjetjes dhe dashurisë.

Në ankthin e dhimbjes klith: të urrej, sepse nuk mund të dashuroj askënd tjetër.