~ Zonja Z ~

Ëndërrimtare?

(shënim i shkurtër i Zonjës Z)

 

Imagjinoje veten si një femër të re dhe ëndërrimtare, si një femër që dëshiron të jetojë natyrshmërinë e vet. Në një botë si kjo jona, një femër që guxon të ndjekë ëndrrat e veta është e paracaktuar të vuajë.