~ Rebelimi i Lúlus ~

Nata në mes të së premtes dhe së shtunës

(Lulu)

Edhe sot, si shumë herë të tjera përgjatë këtyre viteve, në fund të ecejakeve të mia do të marr rrugën për në shtëpi, edhe pse nuk jam i sigurt nëse vërtet dua të shkoj aty.

Asnjëherë më parë nuk e kam vrarë mendjen kaq shumë se ku është në të vërtetë shtëpia ime? Është një godinë, një hyrje apartamenti, një kthinë e kësaj bote ku fizikisht rrinë njerëzit e gjakut tim, apo është diçka krejt tjetër?

Nuk është se nuk kam përgjigje për këtë pyetje, por thjesht atë e kaloj në heshtje. Dhe kjo vetëm sa i ndërlikon gjërat edhe më shumë.