~ Rebelimi i Lúlus ~

Falënderime

Dua t’i shpreh mirënjohjen familjes sime, që më ka përkrahur në të gjitha eksperimentet e jetës.

Botimi i këtij libri është një rast i veçantë për të falënderuar dy miqtë e mi: Sejdin Cekani dhe Elvi Sidheri për këshillat, ndihmën, diskutimet dhe kënaqësinë e gotës në shoqërinë e njëri-tjetrit.