~ Rebelimi i Lúlus ~

E premte, 6 gusht

(Lulu hireplotë)

E mban mend ditën kur lufta jonë për ideale u kthye në luftën për para dhe pushtet?

Ka kohë që e vras mendjen për këtë dhe kurrsesi nuk po më kujtohet.

Thua, edhe atë ditë kemi qenë të përgjumur apo thjesht, në mënyrë naive, besuam në çfarë dëgjonim te sheshi?