~ Rebelimi i Lúlus ~

E hënë, 3 gusht

(Lulu hireplotë)

Ndihem si një personazh që është arratisur nga një libër i papërfunduar dhe që tani, me shumë ngulm, po kërkon autorin.

Tërë kohën në dilemë!

Ta adhuroj si Krijues timin?

Apo ta qortoj pse më ka dënuar të jem një kërkues i përhershëm i lumturisë në një botë ku një gjë e tillë qëmoti shihet vetëm si utopi?