~ Në kërkim të daljes ~

Ngjarja zhvillohet…

Ngjarja zhvillohet në një vend apo dimension misterioz.

Gjatë gjithë kohës, katër personazhet janë në skenë.

Gjatë gjithë kohës, skena është tërësisht bosh.

I pari është veshur në uniformë polici, nuk ka armë në brez e as shkop gome.

I dyti është veshur si bari, ka një strajcë rreth qafës, një fyell dhe një shkop bariu.

I treti është djalosh i ri, me vete ka vetëm telefonin celular.

Personazhi i katërt është një vajzë qytetare me veshje moderne.