~ Libra ~

Në kërkim të daljes

“Në kërkim të daljes”, zhanri dramë teatrore, është një një rrëfim për identitetin e vjedhur, pasionin e fikur dhe dashurinë e dhunuar. Në vitin 2005, kjo dramë është vënë në skenë në Teatrin Kombëtar të Kosovës, me regji të Artur Tahirajt, dhe në vitin 2015 në Teatrin Metropol të Tiranës, me regji nga Rozi Kostani.

Kjo dramë mund të lexohet online apo edhe të shkarkohet në formatin PDF.

Shkarkoje (PDF)