~ Libra ~

Lettera a un amico italiano dal Kosovo

Libri Lettera a un amico italiano dal Kosovo është botuar nga Rizzoli (Corriere dela Sera) në vitin 1999.

Sipas statistikave zyrtare ky libër është botuar dhe ribotuar nga 15000 kopje.

Duhet cekur se Rizzoli RCS është botuesi më i madh në Itali dhe një nga dhjetë botuesit më të mëdhenj në botë.

Detaje të tjera për librin mund të gjeni këtu